Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Η Κυψέλη πληρώνει υψηλότερο ΕΝΦΙΑ από τη Μύκονο …

Φορολογική επιβάρυνση ανάλογη ενός διαμερίσματος 50 ετών στην Κυψέλη «απολαμβάνουν» οι κάτοχοι υπερπολυτελών εξοχικών κατοικιών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων, που αξίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.



Πρόκειται για μία από τις βασικότερες στρεβλώσεις και αδικίες στον τρόπο με τον οποίο έχει δομηθεί και επιβάλλεται ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και ο συμπληρωματικός φόρος, ο οποίος αφορά τους κατόχους αστικών ιδιοκτησιών αξίας τουλάχιστον 200.000 ευρώ. Ετσι, οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες που βρίσκονται και φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά τα τελευταία χρόνια, στο επίκεντρο της αγοραστικής ζήτησης από το εξωτερικό, επί της ουσίας «επιδοτούνται» φορολογικά, εις βάρος των αστικών ιδιοκτησιών, που συχνά είναι πλήρως απαξιωμένες και οι κάτοχοί τους αδυνατούν να τις πωλήσουν, ακόμα και σε «συμβολικές» τιμές … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 08:30, 28 Αυγούστου 2017).
Οι εξαιρετικοί πλούσιοι καπιταλιστές κομμουνιστές που μας κυβερνούν δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο τρόπο για να επισημοποιήσουν το ταξικό τους μίσος εναντίον των νομοταγών πολιτών.

Το πρόβλημα είχαμε επισημάνει το Νοέμβριο του 2015 … - βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2015/11/blog-post_15.html – και είχαμε απευθυνθεί στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, σε πρωθυπουργό και άλλους άχρηστους αρμόδιους, αλλά ως ήταν αναμενόμενο δεν έλαβαν υπόψη τους τις επισημάνσεις μας.

Το πρόβλημα εντόπισε τώρα η Κ και ελπίζουμε τώρα να συγκινηθούν οι πρωταίτιοι της φτωχοποίησης των νομοταγών πολιτών και ίσως αλλάξει κάτι. Δηλαδή το σύστημα γίνει από ληστρικό σε δίκαια ληστρικό και όχι παράλογο υπέρ των προκλητικά πλουσίων και εχθρών των νόμων και των κανόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου