Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα κέρδη της σπείρας των πορτοφολάδων …


Σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ υπολογίζονται τα κέρδη της πολυετούς δράσης της μεγάλης οργάνωσης πορτοφολάδων που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής
Όπως ανέφερε ο διευθυντής της ΔΑΑ Χρήστος Παπαζαφείρης κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, οι δράστες έχουν διαπράξει την τελευταία δεκαετία περίπου 4.000 κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώ καθημερινά έκαναν τουλάχιστον 15 κλοπές πορτοφολιών αποκομίζοντας ποσό μεγαλύτερο των 3.500 ευρώ.

Έως τώρα έχουν συλληφθεί 31 άτομα, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί, ενώ αναζητούνται άλλα 18.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε κακουργηματική ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία και εξακολούθηση, από δράστες που διαπράττουν τέτοιες πράξεις κατ' επάγγελμα και συνήθεια, σε συνδυασμό με τις διατάξεις για εγκληματική οργάνωση, πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15:26 , Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 14:15).

Πολύ καλά έκανε η αστυνομία και επί τέλους συνέλαβε τους ωραίους, ευρηματικούς, επιδέξιους μετανάστες ή και λαθρομετανάστες που δρούσαν στην Ελλάδα όπως γούσταραν.

Αλλά δεν μπορώ να συγχαρώ μια αστυνομία που επί δέκα χρόνια δεν καταφέρνει να εξουδετερώσει τους εγκληματίες που δυσφημούν συστηματικά τη χώρα και τους πολίτες της.

Και φυσικά δεν θα εκπλαγώ αν ο νομικός μας πολιτισμός τους αφήσει ελευθέρους με περιοριστικούς όρους μέχρι να δικαστούν. Όπως συνήθως. Και έτσι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι οι υπόδικοι όλων των εθνοτήτων (και Έλληνες) που ευδοκιμούν και απολαμβάνουν τη ζωή στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου