Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Βουλευτές και υπουργοί σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της Ελλάδος …

Δράση και αντίδραση από τους «κομάντο» κατά των επενδύσεων

×


Κάθε επένδυση και... καημός, κάθε μεγάλο έργο έχει ως «προαπαιτούμενο» μπαράζ αντιδράσεων. Από το Μουσείο της Ακρόπολης και το έργο του Ιδρύματος Νιάρχου στην Καλλιθέα μέχρι το Ελληνικό, την Κασσιόπη στην Κέρκυρα και τις Σκουριές, και πάμπολλα άλλα, εκδηλώθηκαν ενορχηστρωμένες αντιδράσεις, με πιο συνήθεις αναφορές στα προβλήματα του περιβάλλοντος και της αρχαιολογικής κληρονομιάς· δύο κατηγορίες θεμάτων για τα οποία υπάρχει ευαισθησία από ένα μέρος της κοινωνίας αλλά και δυνατότητα δικαστικών προσφυγών. Οι συνήθεις για την Ελλάδα διαμαρτυρίες πολλαπλασιάστηκαν σε ένταση τα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, καθώς συνδέθηκαν με τις κατηγορίες της «αρπαγής του δημόσιου πλούτου» και ενισχύθηκαν εμφατικά από το ανερχόμενο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συγκροτήθηκαν ομάδες «κομάντο κατά των επενδύσεων» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 18.09.2017 : 23:47).

Προξενεί φρίκη και δημιουργεί αισθήματα ασφυξίας, βουβό μίσος εναντίον ανθρώπων που το μόνο που ξέρουν είναι η καταστροφή και το μίσος εναντίον των θέσεων εργασίας και των νέων που προσδοκούν σε μια αξιοπρεπή απασχόληση και συμμετοχή στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χωρας.

Ανθρωπάκια που ευδοκιμούν στο σκότος, ακόμα και αν εμφανίζονται στα κανάλια και σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας ανεγκέφαλών πολλών, που ίσως πιστεύουν σε αρχές και κοινωνικά θέματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η ποιότητα ζωής. Αλλά έχουν επαρκές μίσος και μισθοφορικό εισόδημα ώστε να απαγορεύουν σε κάθε άλλο πολίτη να έχει διαφορετική άποψη και μάλιστα να εξασκούν βία εναντίον των, αν δεν συμφωνούν μαζί τους. Ζούγκλα.

Πρέπει η Ελληνική κοινωνία να βρει επειγόντως τρόπους να σταματήσει την ανθελληνική στάση και δραστηριότητα όλων αυτών των αυτόκλητων υπερασπιστών του περιβάλλοντος, αλλά στην πραγματικότητα κρετίνων μισθοφόρων, τεμπέληδων που δεν μπορούν να εξασκήσουν ένα επάγγελμα και απεχθάνονται την εργασία και τον κόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου