Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Αξία, ικανότητα, επιτεύγματα, διεθνής αναγνώριση, αξιοκρατία, ...

Η Μπέττυ Μπαζιάνα «εγκαινιάσε» την πρώτη απευθείας πτήση Πεκίνο - Αθήνα - επισκέπτρια καθηγήτρια στο Παν. Πεκίνου η σύζυγος του Πρωθυπουργού

Επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου (Beijing University of Post and Telecommunications - BUPT) αναγορεύθηκε την περασμένη Τετάρτη η κ. Μπέττυ Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού, σε ειδική εκδήλωση στο Πεκίνο.


Πολύ ευχαριστημένη. Πως να μην είναι άλλωστε. Όλη η Κίνα στα πόδια της κας Μέτυ Μπαζιάνα ... ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 1η Οκτ 2017

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής της στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου ως προσκεκλημένης από τη διοίκησή του, η κ. Μπαζιάνα έδωσε επιστημονική διάλεξη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Πεκίνου, είχε συναντήσεις με τον Πρύτανη και τη διοίκηση, τους καθηγητές και τους ερευνητές του Πανεπιστημίου, ενώ επισκέφθηκε εταιρείες μεταφοράς τεχνολογίας του Πανεπιστημίου.

Η κ. Μπαζιάνα επέστρεψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, στην πρώτη απευθείας πτήση Αθήνας –Πεκίνου, πτήση στην οποία είναι το τιμώμενο πρόσωπο. Χαρακτηριστική της σημασίας που δίνει η κινεζική πλευρά στην απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Πεκίνου είναι η τελετή εγκαινίων που διοργανώνει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη της πρώτης απευθείας πτήσης.

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση των δύο πρωτευουσών αποτελούσε εδώ και χρόνια διπλωματικό στόχο της ελληνικής πλευράς, αφού επιτρέπει την αμεσότερη επικοινωνία και συνεργασία εμπορικών και άλλων εταίρων σε Ελλάδα και Κίνα. Η σύνδεση αυτή θα εκτελείται από την αεροπορική εταιρεία Air China, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δύο φορές κάθε εβδομάδα.

Από ελληνικής πλευράς, το γεγονός αυτό αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση των οικονομικών, πολιτιστικών και μορφωτικών ανταλλαγών και να δώσει ισχυρή ώθηση στον ελληνικό τουρισμό, καθώς τα τελευταία χρόνια καταγράφεται μια διαρκής αύξηση των επισκεπτών από την Κίνα, την οποία η ελληνική πλευρά επιδιώκει να ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 30.09.2017 : 08:44).

Συγχαίρουμε την κα Μπαζιάνα για όσα εκπληκτικά επέτυχε στο σύντομο διάστημα που ο σύζυγός της είναι στην εξουσία και στο τιμόνι της Ελλάδος.

Η ανέλιξή της από την Κοζάνη, στην αναπτυσσόμενη με ταχύτητα φωτός Κίνα, είναι εκπληκτική.

Ασφαλώς και τα εκλεκτορικά σώματα του ΕΜΠ θα νοιώθουν υπερήφανα για τις επιλογές τους και την διορατικότητά τους.

Εμείς ως νομοταγείς Έλληνες πολίτες περιοριζόμαστε να ανακράξουμε: Και εις ανώτερα κα Μπέτυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου