Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Δεν έχουν θέση στην δωρεάν ανώτατη εκπαίδευση νέοι που επιδίδονται σε τραμπούκικες, φασιστικές και εγκληματικές ενέργειες …

Προπηλακίζουν καθηγητές από τους οποίους ζητούν να τους μεταδώσουν γνώσεις και ήθος επιστήμονα.

Έχουν υπόγειες διαδρομές χρηματοδότησης και ασυλίας σε κρατικές δομές, ίσως και κυβερνήσεις και άνομα οικονομικά συμφέροντα.

Δεν ασχολούνται με τις σπουδές τους, αλλά συνεχώς επεξεργάζονται σχέδια καταστροφών και εγκληματικών δραστηριοτήτων εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και το χειρότερο όλων τα υλοποιούν σχεδόν καθημερινά.

Λογικά δεν πρόκειται για φοιτητές που ίδρωσαν να περάσουν τις δύσκολες εξετάσεις και να εξασφαλίσουν μια θέση φοιτητή σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της Ελλάδος.

Λογικά πρόκειται για μισθοφόρους που ζουν από τις εγκληματικές ενέργειες τους που τους υπαγορεύουν αυτοί που τους εξασφαλίζουν τα προς το ζην και ασυλία.

Αν παρ΄ ελπίδα πρόκειται για φοιτητές που δε έχουν κανένα ενδιαφέρον να σπουδάσουν και έχουν εξασφαλισμένα εισοδήματα από τους γονείς τους ή τους εφήμερους εργοδότες τους, τότε τα πανεπιστήμια πρέπει να βρουν τρόπους να αποκαλυφθούν, να συλληφθούν και να διαγραφούν δια παντός από τα ΑΕΙ. Καμιά χώρα του πολιτισμένου κόσμου δεν έχει ανάγκη από πτυχιούχους και δεν παράγει πτυχιούχους με τέτοια εγκληματική και φασιστική δράση.

Απλά και κατανοητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου