Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ο άνθρωπος που λύνει όλα τα προβλήματα …

Επίσπευση της ρύθμισης για τα αποτεφρωτήρια ζήτησε ο Γ. Μπουτάρης από τον Αλ. Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Δ) συνομιλεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη (Α), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στο Γραφείο Πρωθυπουργού (Διοικητήριο) στη Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός, επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μιλήσει στο 2ο Thessaloniki Summit που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).
Επίσπευση της νομοθετικής ρύθμισης που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή του αποτεφρωτηρίου ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνάτνηση που είχαν. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσης ότι βρέθηκε λύση στο ζήτημα του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» στην περιοχή της Τούμπας … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15:21, Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 15:19).

Μπράβο Αλέξη. Πάντοτε το έλεγα.

Μοναδικός, επιτελικός, αποτελεσματικός, χαρισματικός, αποφασιστικός, πρακτικός, πανέξυπνος, διορατικός, φιλικός, ευφάνταστος και έχει λύσεις για όλα.

Ότι δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι άλλοι, το κάνει ο Αλέξης.

Αξιέπαινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου