Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Χουλιαράκης: «Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης είναι συνειδητή επιλογή» …

 

Σε συνειδητή υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, με στόχο την αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων, αναγνώρισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ότι προχώρησε η κυβέρνηση, με τους προϋπολογισμούς του 2017 και 2018.
Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για το προσχέδιο προϋπολογισμού του 2018, ο κ. Χουλιαράκης είπε ότι η φορολογική επιβάρυνση είναι μεγάλη για κρίσιμες κατηγορίες της κοινωνίας, για τη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους έντιμους και συνεπείς φορολογουμένους … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 13:43, 2 Νοεμβρίου 2017).

Πιστεύουμε ότι ορθά ερμηνεύουμε τις προθέσεις της κυβερνήσεως. Λέμε και ξαναλέμε ότι ο στόχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η φτωχοποίηση όλων των Ελλήνων.

Οι πλούσιοι αριστεροί καπιταλιστές κομμουνιστές που μας κυβερνούν μισούν όλους τους άλλους και τη βρίσκουν μόνον με τους κολλητούς τους, τους μισθοφόρους τους και τους στρατευμένους οπαδούς και υπαλλήλους τους. Όλοι οι άλλοι είναι εχθροί και πρέπει να εκλιπαρούν τον Μεγαλέξανδρο Τσίπρα να τους αφήσει να ζήσουν σαν άνθρωποι.

Μου κάνει κατάπληξη ότι όλοι αυτοί οι κύριοι που μας κυβερνούν και πηγαινοέρχονται στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες δεν βλέπουν τίποτε στις πόλεις που επισκέπτονται και δεν προβληματίζονται καθόλου με την εξέλιξή τους, τις υποδομές τους και την οργάνωσή τους.

Η εικόνα της εξαθλιωμένης και καταρρέουσας Αθήνας (και άλλων πόλεων), οι θλιβερές φιγούρες των αγέλαστων και φτωχοποιημένων Ελλήνων φαίνεται να τους διεγείρουν και τους κάνουν ακόμα σκληρότερους και ανάλγητούς μπροστά στα καθημερινά δράματα.

Η λογική Χότζα είναι πλέον το σύστημά τους και η καθοδηγούσα πολιτική.

ΥΓ: Μέχρι χθες πίστευα ότι υπάρχει ένας νουνεχής άνθρωπος στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Απλά απέδειξε και αυτός ότι είναι ένας που ομνύει στο κόμμα και στον Αλέξη. Κρίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου