Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Αρχίζει η λειτουργία της 2ης ΤΟΜΥ Ηρακλείου Κρήτης …


 Θα προτιμούσαμε εικόνα τον νέου ΤΟΜΥ και όχι του λιμένος Ηρακλείου …
Ξεκινά την Παρασκευή η λειτουργία της 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας της Κρήτης, η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο, επί της οδού Μιχαήλ Βελισσαρίου & Αρκονήσου, στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως σημειώνει η διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας, η 2η ΤΟΜΥ Ηρακλείου είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη  και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 22:00

Η γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της ΤΟΜΥ είναι: 2810-246650 και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: 2tomyher@hc-crete.gr … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:18:00, Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 17:57).

Καλή αρχή.

Ελπίζουμε να επιτύχει η προσπάθεια αυτή και οι πολίτες να απολαύσουν επί τέλους καλές και αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας.

Έπρεπε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δρομολογηθούν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η πρώτη σοβαρή – ο καιρός θα δείξει – προσπάθεια μετά την αρχική πιλοτική εφαρμογή του θεσμού επί υπουργίας Κωνσταντίνου  Δοξιάδη το 1979!

Η αντιπολίτευση πρέπει να αφήσει κατά μέρος τη παλιά τακτική της και να υποστηρίξει την προσπάθεια, με υποδείξεις, προτάσεις, και καλόπιστη κριτική.

Θα θέλαμε επίσης να δούμε ιστοσελίδες ανά μονάδα ΤΟΜΥ, με αναλυτικές πληροφορίες για τους πολίτες, το προσωπικό και τις υπηρεσίες, 24-ωρη λειτουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα και λειτουργία τότε μόνον τακτικών εξειδικευμένων εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων.

Πρέπει επίσης να λειτουργήσουν πρωτίστως ΤΟΜΥ σε περιοχές με ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές και όχι σε περιοχές με πάρα πολλές και αλληλεπικαλυπτόμενες υπηρεσίες τόσο από το δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου