Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Έγκλημα και ατιμωρησία στην Ελλάδα του 2017 …



… Π​​όσοι Αθηναίοι γυρίζουν σπίτι τους από ταξίδι και βρίσκουν την εξώπορτά τους παραβιασμένη, τα ρούχα τους διασκορπισμένα, την ιδιωτική τους ζωή βεβηλωμένη; Σχεδόν καθένας έχει ακούσει ιστορίες διάρρηξης, που τελευταίως ενίοτε συνοδεύονται από φρικτές αφηγήσεις βασανισμών, ακόμα και φόνων … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 26.11.2017 : 19:56).

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να διαβάσουν το άρθρο. Και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να κατανοήσουμε που έφτασε η χώρα από την ανοησία μας και την ανοχή μας σε όλα.

Τα στοιχεία τρομάζουν, είμαι σίγουρος, όλους τους Έλληνες, πλην όσων βιοπορίζονται από εγκλήματα, απάτες, ληστείες και κλοπές που περνούν ως νόμιμες. Αυτές που δεν καταγράφονται και περνούν απαρατήρητες όπως κακή ποιότητα, ελλειποβαρείς ποσότητες, αδήλωτη εργασία, μη αμειβόμενη εργασία, εισφοροδιαφυγή κλπ., κλπ.

Τα στοιχεία δεν τρομάζουν τα παλληκάρια του ΣΥΡΙΖΑ ( οι ΑΝΕΛ μουγγάθηκαν), με πρώτο και καλύτερο το εξαιρετικά γενναίο και άφοβο πρωθυπουργό μας κ. Αλέξη Τσίπρα, με εξασφαλισμένη ασφάλεια και προστασία από τον κέρβερο αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, με το όνομα.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές στο Ημερολόγιο για τα όσα τραγικά συμβαίνουν καθημερινώς στην Ελληνική κοινωνία και όσα είναι  προδιαγεγραμμένα να συμβούν επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όσο διαρκεί η θητεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου