Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Η συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα Υγείας …

Σημαντικό τμήμα των υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα του ΕΣΥ και του υπερβολικά μεγάλου αριθμού νοσηλευτικών μονάδων, παρέχεται στους πολίτες από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και μονάδες παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Ακριβή στοιχεία δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα, αλλά κατά καιρούς δημοσιεύεται σε εφημερίδες εν είδη ερευνών, ότι είναι μεγαλύτερο του 20%.

Αυτό που είναι γνωστό τοις πάσι και αποτελεί και τη καλύτερη διαφήμιση των μονάδων αυτών, είναι ότι παρέχουν υπηρεσίες σε ασφαλισμένους με χρέωση τιμολογίων δημοσίου ή ΕΟΠΥΥ.

Οι ιδιωτικές μονάδες παρέχουν υπηρεσίες σε προκαθορισμένο χρόνο (με ραντεβού), διαθέτουν καθαρό και αξιοπρεπές περιβάλλον αναμονής, λογικούς χρόνους αναμονής, ευγενικό προσωπικό και τέλος πάντων περιβάλλον που αρμόζει σε πολίτες που καταβάλλουν χρήματα για υπηρεσίες.

Η εικόνα αυτή σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετική από τις αντίστοιχες δημόσιες υποδομές.

Κάποτε πρέπει όλοι μας και ιδιαίτερα οι εντεταλμένοι προβοκάτορες της ελληνικής  καθημερινότητας να σταματήσουν τις βιτριολικές επιθέσεις τους και τον απηνή διωγμό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και επιχειρηματικότητας και τουλάχιστον να σιωπήσουν. Δεδομένου μάλιστα ότι λογικά και αυτοί καταφεύγουν σε ιδιωτικές μονάδες για να βρουν υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου