Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Μια δυσοίωνη εξέλιξη …

Βασικός άξονας ο κόσμος στο πλάνο Θεοδωρόπουλου


Την ενεργοποίηση του κόσμου του Παναθηναϊκού περιμένει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, προκειμένου να βγει η χρονιά.

Ο επιφανής επιχειρηματίας και εκ των βασικών χρηματοδοτών της ΠΑΕ ξεκαθάρισε στους παλαιμάχους του συλλόγου ότι η συμμετοχή των φιλάθλων του συλλόγου στο όλο εγχείρημα είναι απαραίτητη.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είχε μαζί του ένα δικηγόρο κι έναν οικονομικό σύμβουλο θεωρεί ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» πρέπει να μπουν άμεσα στην εξίσωση με το να συνεισφέρουν το ποσό των 50 ευρώ έκαστος … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:19:16, Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 19:06).

Η ανάληψη πρωτοβουλιών υπέρ της ανώνυμης κερδοσκοπικής ποδοσφαιρικής εταιρείας Παναθηναϊκός, από το κραταιό επιχειρηματία κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο προκαλεί ρίγη ανησυχίας και έντονο προβληματισμό για την υποστήριξη στα σχέδια του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, να κατασκευαστεί γήπεδο στην περιοχή μεγάλων νοσοκομείων εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή, προς κάλυψη των αναγκών της προαναφερθείσας εταιρείας εις βάρος κάθε λογικής, δεοντολογίας και υφιστάμενης νομοθεσίας.

Η διαπλοκή αποκτά έτσι νέα ερείσματα και εφορμά προς νέα επίπεδα οικονομικών απολαβών για όλους τους εμπλεκόμενους. Φυσικά εφαρμόζοντας την αλάνθαστη συνταγή της εμπλοκής κονομημένων επαγγελματιών «αθλητών» και ταγμάτων αγνών υποτίθεται φιλάθλων.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, αν και μάλλον θα χρειαστεί να επανέλθουμε σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου