Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Σκηνές απείρου κάλους …

Από το 2002 έχουν να λειτουργήσουν οι κάμερες στο Εφετείο Αθηνών

Καμία από τις κάμερες του Εφετείου Αθηνώνδεν έχει καταγράψει την παραμικρή κίνηση των τρομοκρατών, καθώς, όπως αποκαλύπτεται, οι κάμερες έχουν να λειτουργήσουν από 2002.

Με έκπληξη οι Αρχές διαπίστωσαν, αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, ότι ενώ στο κτίριο του Εφετείο έχουν τοποθετηθεί κάμερες, παρ΄ όλα αυτά, καμία από αυτές, ούτε καταγράφει αλλά ούτε και μεταδίδει εικόνα στα σημεία που βρίσκονται αστυνομικοί φρουροί.

Μάλιστα, εξωτερικά το Εφετείου υπάρχουν σημεία όπου δεν υπάρχουν καν τοποθετημένες κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες έχουν να καταγράψουν εικόνα από το 2002 και όλα έχουν να κάνουν με τη διαφωνία της εταιρείας που κατασκεύασε το κτίριο και με τις επίσημες Αρχές, οι οποίες είχαν αντιρρήσεις ως προς την επίσημη παράδοσή του και άρα το θέμα των καμερών δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων για να εξακριβώσουν, τουλάχιστον, το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Το αυτοκίνητο των τρομοκρατών βρέθηκε καμμένο στα Εξάρχεια, ενώ στο σημείο της επίθεσης οι Αρχές εντόπισαν και έναν κάλυκα. Η αστυνομία πιστοποίησε ότι το όχημα είχε κλαπεί το 2015.

Η πυροσβεστική κλήθηκε για πυρκαγιά στην οδό Κουντουριώτου όπου και εντόπισε το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, για να μην κινεί υποψίες.

Ο αστυνομικός που είδε τους τρομοκράτες είπε: "Είδα δυο άντρες να κρατούν ένα σακίδιο πλάτης και να έχουν ανέβει τη σκάλα που οδηγεί στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του Εφετείου. Ήμουν μέσα στο κτίριο και τους είδα από τη τζαμαρία".

"Βγήκα έξω και τους φώναξα "τι θέλετε εδώ;;". Τότε ο ένας από τους δυο άφησε στην κολώνα το σακίδιο και έτρεξαν να φύγουν. Κατέβηκαν τη σκάλα και στην οδό Λουκάρεως ήταν σταθμευμένο ένα νομίζω χρυσάφι αυτοκίνητο στο οποίο μπήκαν και εξαφανίστηκαν....".

"Άκουσα κάτι σαν πυροβολισμό. Δεν αποκλείω να πυροβόλησαν για να μην τους ακολουθήσω"

(22 Δεκεμβρίου 2017), © www.cnn.gr Ελλάδα και https://www.msn.com/el-gr/news/other/από-το-2002-έχουν-να-λειτουργήσουν-οι-κάμερες-στο-εφετείο-αθηνών/ar-BBHaelI ).

Επισημάνσεις:
1.    Κανένας αρμόδιος δεν θα λογοδοτήσει ποτέ για τις άθλιες υπηρεσίες που «λειτουργούν» στο άθλιο κρατικό μόρφωμα που λέγεται ελληνικό δημόσιο; Δυστυχώς οι κάμερες αυτές δεν θα μιλήσουν ποτέ.
2.    Οι αστυνομικοί φρουροί δεν βγάνουν από το εσωτερικό να ρωτήσουν τι θέλουν τα παιδιά με το σακίδιο στις 3 το πρωί στο δικαστικό μέγαρο. Ενημερώνουν αμέσως τις ομάδες επέμβασης και απλά καταγράφουν ότι βλέπουν. Ακόμα και για δική τους προστασία. Αλλά εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε.  

 Βλέπω τους τρομοκράτες να γελάνε προκλητικά και αυτάρεσκα και να ετοιμάζουν την επόμενη φιέστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου