Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Οι πλειστηριασμοί αποκάλυψαν τους στρατηγικούς κακοπληρωτές …

Ισχυρές ενδείξεις ότι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, δηλαδή δανειολήπτες που ενώ μπορούν δεν αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, είναι σημαντικά περισσότεροι σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις έχουν οι τράπεζες.

 Ηλίθιοι όσοι Έλληνες δεν πήραν δάνεια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 26 Δεκ 2017

Οπως προκύπτει από τις εσωτερικές έρευνες των τραπεζών, οι αποκαλούμενοι στρατηγικοί κακοπληρωτές μπορεί να προσεγγίζουν το 30% στο σύνολο των μη εξυπηρετούμενων πιστωτικών ανοιγμάτων, έναντι 20% που ήταν οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις. Αυτό σημαίνει ότι, από τα 77,5 δισ. ευρώ –επιχειρηματικών, στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων– που δεν εξυπηρετούνται, περίπου τα 20 δισ. ευρώ αφορούν περιπτώσεις που μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Οπως εκτιμούν, σχεδόν το 35% των επιχειρηματικών δανείων αφορά περιπτώσεις στρατηγικών κακοπληρωτών, ενώ στους ιδιώτες το αντίστοιχο ποσοστό πλησιάζει το 25% … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 26.12.2017 : 20:52).

Επειδή τα χρήματα που δανείστηκαν οι μάγκες όλης της Ελλάδος δεν είναι χρήματα των τραπεζών αλλά οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, οι αρμόδιοι οφείλουν να γνωστοποιήσουν άμεσα τα ονόματα όλων των κακοπληρωτών δανείων, που ζουν πλουσιοπάροχα με τα χρήματα των καταθετών και γελοιοποιούν ένα κράτος ολόκληρο, αλλά υπάρχει και συνεχής κίνδυνος αμέσου κουρέματος των καταθέσεων που απέμειναν στις τράπεζες.

Η κυβέρνηση όμως ενθαρρύνει απροκάλυπτα κάθε είδους κακοπληρωτές με νομοθετικές ρυθμίσεις - βλέπε νόμο Κατσέλη, νόμο Κατσέλη/Σταθάκη – και αφήνει το χρόνο να κυλά (σχεδόν 3 χρόνια τώρα), ελπίζοντας να δημιουργήσει μια στρατιά ψηφοφόρων που θα αγνοήσουν τα πάντα πλην του δικού τους συμφέροντος και θα  διατηρήσουν στην εξουσία την ελληνική κακοδαιμονία και την ανερμάτιστη αριστερά των πλουσίων καπιταλιστών κομμουνιστών που την απαρτίζουν.

Το μέγα ερώτημα είναι γιατί οι Θεσμοί και οι ευρωπαίοι κυβερνήτες υποστηρίζουν το τσούρμο Τσίπρα όπως λέγεται και όχι τους ταλαίπωρους νομοταγείς Έλληνες πολίτες.

Μήπως τελικά η Ευρώπη εξελίσσεται σε πραγματικό βραχνά για την Ελληνική δημοκρατία και υποστηρίζει παρανοϊκά τους αρεστούς και τους κολλητούς της, εν τέλει και όχι τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου