Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ανγκους Χέγκαρτι: Η Ελλάδα υστερεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό …


Στα οφέλη της δημόσιας διοίκησης και του τουρισμού από τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών και του Διαδικτύου των Πάντων αναφέρθηκε ο Ανγκους Χέγκαρτι
«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον δημόσιο τομέα βοηθάει στην αύξηση της αποδοτικότητας των δημόσιων υπηρεσιών αλλά και στη μεγέθυνση της αξίας των δημόσιων επενδύσεων», επισημαίνει ο Ανγκους Χέγκαρτι, πρόεδρος της Dell EMC για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Υπογραμμίζει ότι η ανάπτυξη της Dell EMC, της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας στον κόσμο μετά την προ ενός έτους συγχώνευση της Dell Technologies με την EMC, «ασφαλώς και περνάει από την Ελλάδα, την οποία θεωρούμε περιοχή στρατηγικής σημασίας για τα πλάνα μας». Η εμφάνιση της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, δηλαδή της τεχνολογικής, μεταβάλλει ριζικά τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και αλληλεπιδρούμε ο ένας με τον άλλον … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ , 27.12.2017 : 15:23).

Δεν έχει δίκιο ο κ. Χάγκετι. Αλλά μάλλον ζηλεύει τώρα που η Ελλάδα κατακτά και το διάστημα με τη νέα σειρά δορυφόρων που εκτοξεύει και ετοιμάζει σε χρόνο ρεκόρ τη μια πλατφόρμα κοινωνικών παροχών μετά την άλλη και κάνει πραγματικότητα το κοινωνικό κράτος.

Φαίνεται όμως ότι η ψηφιακή εποχή θα καθυστερήσει και άλλο στην Ελλάδα των πλουσίων καπιταλιστών κομμουνιστών που μας κυβερνούν και έκαναν τις περιουσίες τους προφανώς εκμεταλλευόμενοι τις νέες τεχνολογίες και τις ψηφιακές δυνατότητες.

Η Ελλάδα αναστενάζει ακόμα στις ουρές του ΙΚΑ, της Εφορίας, των τραπεζών, των ΑΤΜ, του αργού διαδικτύου, των αναχρονιστικών ΑΕΙ, των μεσαιωνικών εφαρμογών στους αυτοκινητόδρομους, στις λάσπες των πλημμυρών και στους καύσωνες των αποπνικτικών πόλεων, στα λύματα των οικισμών και στις ελλείψεις πόσιμου ύδατος, στη ρύπανση εδάφους και υδάτων, κλπ., κλπ.

Σας ευχαριστούμε κ. Χάγκερτι που χτυπήσατε για μια ακόμα φορά το καμπανάκι, αλλά αμφιβάλλουμε αν οι κυβερνώντες ακούν και θέλουν να ακούσουν, πολύ δε περισσότερο να κάνουν θετικά πράγματα υπέρ των πολιτών.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου