Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Αλήθειες, σκόπιμα ψέματα και εκστρατεία παραπλάνησης …

Διαβάσαμε το πρόσφατο άρθρο «Ενα δείπνο του Churchill και το ελληνικό χρέος» του πάντοτε εύστοχου και αποκαλυπτικού κ. ΑΝΔΡΕΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 03.12.2017).

Αυτά βέβαια τα θέματα έχουν συζητηθεί επαρκώς στο παρελθόν και έχουν παρουσιαστεί από πολλούς αναλυτές δημοσιογράφους και μη, αλλά η κυβέρνηση προτιμά να παραπλανά επισήμως, απροκαλύπτως και εμμονικά τους νομοταγείς Έλληνες πολίτες. Ναι αυτούς από τους οποίους ζητά κατανόηση, θυσίες και να πληρώνουν αγογγύστως τους οθωμανικούς φρικτούς φόρους και να τους επιβάλλει να ζήσουν με ξεροκόμματα και διαρκή υπόκλιση στις μεγάλες οικονομικές ικανότητες,  αποφάσεις και θεωρίες των κκ. καθηγητών – αλλά και με ελλείπεις γνώσεις ελληνικής γλώσσας - Τσακαλώτου, Σταθάκη και Παπαδημητρίου.

Φυσικά πάντοτε απουσιάζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα και οι στενευμένες ενέργειες για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη μείωση της τρομερής ανεργίας, ιδίως των νέων.

Πρέπει οι νομοταγείς Έλληνες πολίτες να πείσουν προς πάσα κατεύθυνση και να επιβάλλουν στο άθλιο Ελληνικό πολιτικό σύστημα να παρουσιάζει μόνον την αλήθεια, όσο πικρή και αντιδημοφιλής μπορεί να είναι. Με ποινή εξοστρακισμού από την κοινωνία και απώλεια όλων των εξουσιών και προνομίων που έχουν αποκτήσει οι κατέχοντες πόστα, εξουσία και οφίκια.

Το ερώτημα που λογικά θα θέσετε είναι πως θα απαλλαγούν οι ποντικοί από τους αιμοβόρους γάτους;

Ειλικρινά προσπαθώ να εντοπίσω λύση. Η λογική και η δημοκρατία λένε ότι οι νομικοί ταγοί της χώρας πρέπει να ανασκουμπωθούν και να απαιτήσουν εκ μέρους των νομοταγών πολιτών, τα δικαιώματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου