Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Στο φεγγάρι και στο μετρό …

Ο​​ ιδιόμορφος δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της εταιρείας Τέσλα, Ελον Μασκ, παρουσίασε πρόσφατα ένα πρωτότυπο, αμιγώς ηλεκτρικό, αυτοκίνητο που μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 2 δευτερόλεπτα και να ταξιδέψει Αθήνα - Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει χωρίς να χρειασθεί επαναφόρτιση – χίλια χιλιόμετρα με το ρεύμα μιας μπαταρίας!

Ηδη τα σημαντικά αμερικανικά πανεπιστήμια ρίχνουν όλο το βάρος τους στο θέμα της τεχνητής νοημοσύνης, εκτιμώντας ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία θα κυκλοφορούν στις μεγάλες πόλεις της Δύσης αυτόνομα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (χωρίς οδηγό), που με ένα τηλεφώνημα θα σε παίρνουν από το σπίτι σου και θα σε πηγαίνουν στη δουλειά σου με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα – υπολογίζεται ότι οι πιθανότητες ενός ατυχήματος είναι σήμερα ένα ανά 100.000 χιλιόμετρα ενώ με τα αυτόνομα αυτοκίνητα θα μειωθεί σε ένα ανά 10.000.000 χιλιόμετρα! … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 28.01.2018 : 21:03).

Πολύ καλή και εύπεπτη εισαγωγή για το ζοφερό μέλλον της αραχτής στις καφετέριες και στη Βουλή των Ελλήνων, σχολάζουσα και αρνούμενη να βάλει το μυαλό της να δουλέψει Ελλάδα.

Όλα στον αυτόματο πιλότο και στις εξάρσεις της βίας, της κακογουστιάς, της χαμερπούς χρήσης της γλώσσας, της έλλειψης αισθητικής και με σύνθημα εν τη παλάμη και «ούτω βοήσωμεν» των δημοσίων υπηρετών του λαού.

Και συνάμα τραγική αποκάλυψη της γύμνιας του πολίτικού συστήματος και της έλλειψης ηγεσίας και έτσι ο θρίαμβος της στρατηγικής «ο καθένας για τον εαυτό του».

ΥΓ: Διαβάστε την προς άμεση εφαρμογή πρότασή μας, σχετικά με τη χρήση και ιδιοκτησία αυτοκινήτων στο https://simpleandclear.blogspot.gr/2016/12/blog-post_5.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου