Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Τηλεϊατρική σε φυλακές για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των κρατουμένων …

Η τηλεϊατρική έχει ήδη εισαχθεί σε τέσσερις φυλακές της χώρας με προοπτική να επεκταθεί και σε άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.
 Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ  Νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού
Το πρόγραμμα έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί από τις 5 Μαρτίου σε τέσσερις φυλακές της χώρας (Γρεβενών, Μαλανδρίνου, Τρικάλων και Χίου) και καλύπτει, αρχικά, ψυχιατρικά, διαβητολογικά, ηπατολογικά και ενδοκρινολογικά περιστατικά … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:19:00, Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 18:44).

Καταπληκτικό. Υστέρα από 30 σχεδόν χρόνια από την πρώτη εφαρμογή της τηλεϊατρικής στην Ελλάδα, από το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, (βλέπετε σχετικές αναρτήσεις στο Ημερολόγιο) δρομολογούνται πραγματικές υπηρεσίες προς ασθενείς.

Οι υπηρεσίες αυτές λογικά θα έχουν επιτυχία και θα προσφέρουν θετικό έργο και κυρίως μεγάλη μείωση των μεταγωγών φυλακισμένων σε νοσοκομεία, άνευ σοβαρού λόγου με προφανώς εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Διατηρούμε ορισμένες επιφυλάξεις για το τρόπο εισαγωγής των υπηρεσιών, αλλά προς το παρόν θα ευχηθούμε καλή επιτυχία και θα σχολιάσουμε τα αποτελέσματα όταν δοθούν στη δημοσιότητα, ύστερα από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου