Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Αναλαμβάνει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος …


© www.cnn.gr Σπορ
Την άμεση προκήρυξη εκλογών για να αναλάβει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η διοίκηση του συλλόγου ανταποκρίθηκε τάχιστα στο αίτημα.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ζητά με κάθε επισημότητα από την προσωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη, την άμεση προκήρυξη εκλογών, προκειμένου να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να αναλάβει τη διοίκηση της «Μάνας του Λόχου», κάνοντας πράξη όσα έχει εδώ και καιρό υποσχεθεί και οδηγώντας τον Σύλλογο στη νέα εποχή.


Πλέον, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, θέτει σε απόλυτη εφαρμογή και ισχύ το πλάνο του για την ανάληψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ηδη η αντίδραση της προσωρινής διοίκησης Πλυτά ήταν άμεσα και την Πέμπτη (24/5) συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. με μόνο θέμα συζήτησης τον ορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο. (cnn.gr , 23 Μαΐου 2018).

Βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια.

Για μια ακόμα φορά τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα χρησιμοποιούν τους δοκιμασμένους ατραπούς της σχεδόν επίσημης και καθιερωμένης διαπλοκής για να προωθήσουν τα οικονομικά συμφέροντά τους, ξεγελώντας τους πολίτες με μεγάλα λόγια όπως αθλητισμός, αθλητικά ιδεώδη, ερασιτεχνισμός, δημόσιο συμφέρον, αγνές προθέσεις και άλλα πολλά, χιλιοειπωμένα.

Στις προσπάθειές τους αυτές οι μεγιστάνες έχουν μοναδικό πολύτιμο συνεργάτη και μεριδιούχο τους κρατούντες το κράτος και τους εκλεγμένους κυβερνήτες που έχουν ως φαίνεται, μόνο  στόχο την επιρροή στο εκλογικό σώμα και την εξασφάλιση χρήματων στα κομματικά ταμεία. Ίσως και στις ιδιωτικές τσέπες όπου αυτό είναι εφικτό, χωρίς να κινδυνεύουν να μπουν φυλακή, προφανώς.

Θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και κατά πόσο το δημόσιο συμφέρον θα είναι οδηγός και προστάτης της κοινωνίας των πολιτών. Αμφιβάλλουμε γιατί το έργο έχει ξαναπαιχτεί πολλές φορές και τα αποτελέσματά του δεν είναι ικανοποιητικά ούτε και υπόκεινται σε νόμους (αν και αυτοί κατασκευάζονται κατά το δοκούν από τις κυβερνητικές πλειοψηφίες) και κυρίως σε δεοντολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου