Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 13 Μαΐου 2018

«Ανάπλαση Αθήνας», το νέο επίτευγμα …

Με τεράστια δυσκολία, ομολογουμένως, αναγκάζεται κανείς να αντιμετωπίσει το νέο νομοσχέδιο για την ανάπλαση της Αθήνας, που η κυβερνητική πλειοψηφία υπερψήφισε, πέραν κάθε λογικής, ιδρύοντας μία ακόμη κρατική εταιρεία. Η νέα κρατική Α.Ε. με καρεκλοκένταυρους και με πνευματικούς ηγήτορες, τους κ. Σπίρτζη και Φλαμπουράρη, «προκύπτει», έτσι «αθόρυβα», ως μία θεσμική εκτροπή, εκμηδενίζοντας κατά κύριο τον ρόλο του Δήμου Αθηναίων αλλά και της περιφέρειας. Μέγιστη προσβολή στον Δήμο Αθηναίων και πρωτίστως στους πολίτες … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 12.05.2018 : 21:00).

Είμαστε σίγουροι ότι ο εξαιρετικός υπουργός κ. Φλαμπουράρης έχει θαυμάσιο ιστορικό επιτυχημένων παρεμβάσεων. Όπως η θρυλική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ που δεν προλαβαίνει να δέχεται προτάσεις και οι μοναδικοί υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν προλαβαίνουν να κάνουν μεταρρυθμίσεως ώστε η καθημερινότητα των Ελλήνων και δη των Αθηναίων να σπάει όλα τα ρεκόρ ευγένειας, αποτελεσματικότητος, εξαφάνιση των ουρών, της διαμαρτυρίας των πολιτών. Μαθαίνουμε επίσης ότι ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να τον βραβεύσει όπως τον ιδρυτή των περίφημων ΚΕΠ. Ναι αυτών που απάλλαξαν τους πολίτες από κάποιες ταλαιπωρίες αλλά φόρτωσαν στο γκουβέρνο χιλιάδες υπαλλήλους, που κάνουν άχαρη και χωρίς ενδιαφέρον εργασία και προστέθηκε ένα νέο επίπεδο γραφειοκρατίας.

Ελπίζουμε σύντομα να μιλήσουμε εκτενέστερα για την ουσία του εγχειρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου