Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Εβδομήντα ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες θα υποδεχθεί η Γερμανία ...

Εβδομήντα ασυνόδευτους ανηλίκους πρόσφυγες από τα ελληνικά νησιά προτίθεται να υποδεχθεί η Γερμανία και συγκεκριμένα το Βερολίνο, 

© Παρέχεται από: News247.gr

δήλωσαν στο Γερμανικό Πρακτορείο (dpa) ο δήμαρχος της πόλης Μίχαελ Μιούλερ και η γερουσιαστής για θέματα οικογένειας, Σάντρα Σέερες.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η κατάσταση στους καταυλισμούς προσφύγων είναι δραματική και τα ασυνόδευτα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα. Το Βερολίνο, υπενθύμισαν, συμμετέχει στην πρωτοβουλία δήμων «Ασφαλή Λιμάνια», με σκοπό την παροχή προστασίας σε πρόσφυγες που διασώζονται στην Μεσόγειο. (https://www.news247.gr/, 6 Δεκεμβρίου 2019).

Προφανώς οι Έλληνες τα έχουν χαμένα. Ίσως όχι οι απλοί πολίτες αλλά  οι ηγέτες μας, αυτοί που καθορίζουν με τρόπους που νομίζουν ότι είναι οι ενδεδειγμένοι τη ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Τα ασυνόδευτα παιδιά που με κάποιο τρόπο (προφανώς παράνομο και καθοδηγούμενα από αγνώστους και μάλλον εγκληματικής φύσεως ανθρώπους), είναι ακριβώς αυτά τα πρόσωπα που πρέπει να αγκαλιάσει η ελληνική κοινωνία και να παραμείνουν πάσει θυσία στην Ελλάδα. Τα παιδιά αυτά χρειάζονται περίθαλψη, στοργή, εκπαίδευση και φροντίδα. Και το πλέον πιθανό είναι να ενσωματωθούν εύκολα και να γίνουν σωστοί πολίτες.

Κάνουμε έκκληση στους αρμόδιους: Κρατήστε αυτά τα παιδιά στην Ελλάδα και  φροντίστε τα. Είναι μια θεάρεστη πράξη και θα έχει αίσιο και ευγενές αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου