29 Σεπτεμβρίου 2008

Ολυμπιακός παραλογισμός και πληθωρισμός …

Είναι προφανές ότι το ενδιαφέρον των Ολυμπιακών Αγώνων επικεντρώνεται πλέον στους υπεραθλητές και το πόσα μετάλλια θα αποκομίσουν και πόσα παγκόσμια ρεκόρ θα καταρρίψουν. Όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα, βοηθούντων και των στρατιών των αγράμματων και απαράδεκτων δημοσιογράφων ανά τον πλανήτη.


Τα ιδεώδη των Ολυμπιακών Αγώνων είναι άλλα και τα αθλήματα ήταν συγκεκριμένα. Η προσθήκη αθλημάτων και παραλλαγών και η ελευθερία στη συμμετοχή σε κάθε άθλημα χωρίς περιορισμούς, δημιούργησε τους υπερ-αθλητές με συγκομιδή 5, 6 ή και 7 μέχρι σήμερα χρυσών μεταλλίων. Στο μέλλον οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι αγώνες για την κατάκτηση των 10 χρυσών μεταλλίων κα ούτω καθ’ εξής.


Ο παραλογισμός αυτός θα πρέπει να εκλείψει και μάλιστα η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες.


Κάθε αθλητής θα επιλέγει και θα μετέχει σε ένα μόνον αγώνισμα. Έτσι θα αναδείχνουν και άλλοι αθλητές και θα περιοριστεί και χρήση απαγορευμένων ουσών.


Ελπίζουμε η πρόταση μας να φθάσει και στα αυτιά των αρμόδιων και θα αναληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες από τους αγνούς και έντιμους λάτρεις του αθλητισμού αρμοδίους που πιστεύουν στην ευγενή άμιλλα και τους ιδεολόγους πατριώτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου