4 Απριλίου 2009

Δεν το περιμέναμε αυτό από τους καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου …

Υπέκυψαν στις παράλογες απαιτήσεις φοιτητοπατέρων και εχθρών της νομιμότητας και ανθρώπων της νομιμοποιημένης πλέον βίας και υπόσχονται ότι θα επανέλθει το καθεστώς της ειδικότητας καθαρίστριας και καθαριστή στο πανεπιστήμιο.


Έχουμε ξαναγράψει για το θέμα σε ανύποπτο χρόνο (βλέπετε σχόλιο http://simpleandclear.blogspot.com/2007/10/blog-post_1066.html ), με την πεποίθηση ότι η κατάσταση αυτή θα πρέπει να εκλείψει.


Οι κκ. καθηγητές όμως που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα, ψυχές νέων ανθρώπων και τύχες εργαζομένων, οπισθοχωρούν έντρομοι και πανικόβλητοι λόγω των απειλών, και καταδικάζουν εργαζομένους στο καθεστώς της καθαρίστριας για μια ζωή.


Αντί να βρουν τρόπους για να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί προστασίας των εργαζομένων από την αυθαιρεσία των εργοδοτών και να απαιτήσουν η Επιθεώρηση Εργασίας να κάνει το καθήκον της και να πάψει να αλληθωρίζει, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Υποσχέθηκαν να τους κάνουν όλους μόνιμους, άσχετα αν η ειδικότητα είναι και παράλογη και καταστροφική για τους ανθρώπους.


Βέβαια οι κκ. Καθηγητές δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα και καμιά συνέπεια αργότερα να υπογράψουν μετατάξεις των καθαριστριών σε άλλα ευγενέστερα καθήκοντα και έτσι να συνεχιστεί η φάμπρικα των προσλήψεων εν μέσω βρώμας και δυσωδίας χώρων και πράξεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου