27 Μαΐου 2009

Καταργούνται άχρηστοι φορείς …

Ακούσαμε με ανακούφιση την εξαγγελία κατάργησης 255 άχρηστων φορέων, που έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς και δεν παράγουν κανένα έργο.


Άργησαν. Ελπίζουμε ότι τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα θα κάνουν επί τέλους το καθήκον τους οι κυβερνώντες και μάλιστα χωρίς χρονοτριβή.


Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί, οι οποίοι πρέπει να εντοπιστούν και να καταργηθούν άμεσα.


Δεν πρέπει να παραμείνουν οι πολλοί άχρηστοι, ευκαιριακοί και χαριστικοί προς τα φιλαράκια ερευνητικοί φορείς, που δεν κάνουν άλλο τι παρά να παράγουν αέρα κοπανιστό. Να καταργηθούν άμεσα και τα χρήματα να διοχετευτούν σε σύγχρονα προγράμματα έρευνας και τεχνολογίας και την ενδυνάμωση κέντρων αριστείας (δείτε και τις αναρτήσεις http://simpleandclear.blogspot.com/2008/05/blog-post_28.html και http://simpleandclear.blogspot.com/2009/02/blog-post_27.html ).


Να καταργηθούν επίσης όλες οι Γενικές και Ειδικές Γραμματείες (βλέπετε και ανάρτηση http://simpleandclear.blogspot.com/2009/01/blog-post_07.html ) γιατί απλούστατα παρεμβαίνουν αρνητικά στο έργο της δημόσιας; Διοίκησης και οι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκουν άλλοθι για να μην κάνουν τίποτε και να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου