11 Νοεμβρίου 2009

Προς νέους κυβερνητικούς παράγοντες …


Στις 21 Οκτωβρίου είδαμε τον κ. Παπακωνσταντίνου να συζητά πολύ ώρα με άνεση και μάλλον ευχαρίστηση με τους διαπλεκόμενους τηλεαστέρες του μεγάλου καναλιού. Κάθε μέρα δυστυχώς βλέπουμε και άλλους υπουργούς, να αφήνουν τις δουλειές τους και να συνεντευξιάζονται στα κανάλια.

Στις 10 Νοέμβριου είδαμε την προφανώς υποαπασχολούμενη κα Ξενογιαννακοπούλου να συνομιλεί με κυρία καναλιού, λογικά για να αυξήσει την ακροαματικότητα της εκπομπής, αφού και η ίδια είπε ότι είχαν όλα προλεχθεί.  

Το είπαμε τόσες και τόσες φορές.

Θα σας φάνε. Δεν έχουν ιερό και όσιο και το μόνο  που τους ενδιαφέρει είναι η ακροαματικότητα την οποία εσείς προφανώς εξασφαλίζετε. Επί πλέον οι πολίτες αγανακτούν.

Μην εμφανίζεστε στα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες με αποκλειστικές δηλώσεις. Δείτε τι έπαθαν οι προηγούμενοι και οι προπάτορές σας.

Δεν έχετε χρόνο να σπαταλάτε για τους τηλεαστέρες, εν μέσω κρίσεως.

Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και ενεργοποιείστε τα γραφεία τύπου και τους τεμπέληδες υπαλλήλους τους ή καταργείστε τους και εγκαινιάστε δημόσια και σε τακτά χρονικά διαστήματα παρουσίαση των κυβερνητικών θέσεων. Και στο το τέλος ενεργοποιείστε τελικώς την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που πολύ φοβούμαι θα μείνει και πάλι στα χαρτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου