27 Ιανουαρίου 2010

Νέες μορφές εμφυλίου πολέμου …


Στις 24 Ιουλίου 2007, γράφαμε ότι «ο εμφύλιος πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ» http://simpleandclear.blogspot.com/2007/07/blog-post_24.html  , αλλά μόνον μετασχηματίστηκε, ενώ στις 19 Μαρτίου 2008, σχολιάζαμε ότι «Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα» http://simpleandclear.blogspot.com/2008/03/blog-post_19.html  .

Είμαστε τώρα πάλι στο ίδιο σημείο.

Νέες μορφές εμφυλίου απειλούν εκ νέου την Ελλάδα και το διαλυμένο και αποσαρθρωμένο πλέον κοινωνικό της μόρφωμα. Αρκεί να δει κανείς την έπαρσης και τη μανία των προφανώς ευνοημένων αγροτών για να καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος και το ζοφερό μέλλον των ελλήνων πολιτών.

Βέβαια στις τηλεοράσεις όλοι πένονται, όλοι ορθολογίζονται και όλοι έχουν δίκαιο. Αυτό όμως που τελικά  θέλουν είναι λεφτά και μόνον λεφτά.

 Όλοι θεωρούν τους εαυτούς τους ανεύθυνους και κανείς δεν έχει μετάσχει στην παρατεταμένη και στοχευμένη (κατ΄ εμάς) κατακρεούργηση κάθε αξιοπρεπούς μέτρου και ρυθμίσεως, προκειμένου να τα κονομήσουν.

Και εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς κρίσεως και βαρκούλες αρμενίζουν και τα μου.. χτενίζονται (παρατεταμένα) που λέει και ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου