27 Ιουνίου 2010

Μας έκαναν όλους, ακόμα και τα μωρά να μιλούν για τη συνταξιοδότηση …

Από το 2007 λέγαμε «γιατί δεν θα λυθεί το ασφαλιστικό». Προτείναμε μάλιστα να καταργηθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός – όμως με άλλη λογική – και να εστιαστεί η κυβέρνηση στους μισθούς και όχι στις συντάξεις.

Είναι προφανώς απαράδεκτο για όλους – και εμάς και τους εταίρους μας στην ΕΕ – οι Έλληνες να βγαίνουν στη σύνταξη με συντάξεις πολύ μεγαλύτερες από τους μισθούς και μάλιστα όποτε γουστάρουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις και οι κυβερνώντες (π.χ. στρατιωτικοί, μητέρες, θυγατέρες δημοσίων υπαλλήλων, ανάπηροι μαϊμούδες, ελαφρότατα βαρέα κλπ.).

Παρακαλούμε και πάλι τους φωστήρες και της κυβερνήσεως και της ΕΕ να εστιαστούν στους μισθούς και τους τρόπους εξασφάλισης ικανοποιητικού εισοδήματος, για να είναι σε θέση οι νέοι να δημιουργήσουν οικογένειες και να αναθρέψουν αξιοπρεπώς τα παιδιά τους.

Φυσικά τίποτε δεν μπορεί να γίνει αν δεν αποκατασταθεί το αίσθημα δικαιοσύνης, για το οποίο οι κυβερνώντες λένε μεγάλα λόγια αλλά δεν κάνουν τίποτε, και δεν σταματήσουν οι ληστρικές αφαιμάξεις των δημοσιών ταμείων, από τους αρμόδιους και αυτούς που τους διορίζουν και πους προστατεύουν. Και αν δεν βρεθεί επειγόντως τρόπος να πληρώνουν όλο ανεξαιρέτως φόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου