23 Ιουλίου 2010

Βάλτε τα με τους υπουργούς και τους άλλους δημοσίους «λειτουργούς», όχι τους πολίτες …

Τα φιλαράκια βέβαια του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ δεν θα τα βάλλουν ποτέ με τους ομοτράπεζούς τους, φίλους τους «προστάτες» τους.

Οι συνδικαλιστές βέβαια δεν θα τα βάλλουν ποτέ με τους χρηματοδότες τους και τους πολιτικούς τους φίλους, ομοϊδεάτες και κομματάρχες.

Οι συντεχνίες βέβαια δεν θα τα βάλλουν ποτέ με τους πολιτικούς χορηγούς τους και τους ευεργέτες τους, αυτούς που πολλαπλασίασαν τα επιδόματά τους και περιόρισαν στο ελάχιστο τις ώρες εργασίας τους.

Οι αναρχικοί δεν εμπνέονται από τους πολιτικούς, τις βιλάρες και τα τζιπ τους, αλλά μόνον από τις βιτρίνες και τα βιβλιοπωλεία.

Οι τρομοκράτες δεν έχουν αντέχουν να τα βάλλουν με το πολιτικό σύστημα και τους ταγούς του (όμοιος ομοίω αεί πελάζει), άλλωστε φρουρούνται έστω και αλλά ελληνικά (περίπτωση Χρυσοχοϊδη).

Οι λαθρομετανάστες δεν θα τα βάλλουν ποτέ με τους οπαδούς της πολυπολιτισμικής Ελλάδας, τους συνομιλητές τους και όσους τους διευκολύνουν.

Οι έμποροι ναρκωτικών δεν θα τα βάλλουν ποτέ με τους πολιτικούς και τους αρμοδίους, μια και αυτών οι αποφάσεις τους συντηρούν και πολλαπλασιάζουν το πλούτο τους.

Εμπρός λοιπόν. Μένουν οι νομιμόφρονες πολίτες και όσο αγωνίζονται για το μεροκάματο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου