11 Ιουλίου 2011

Γνώμη της «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» (Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011) για το μείγμα της πολιτικής …

«…Τα νέα μέτρα του μεσοπρόθεσμου, σκληρότερα από τα προηγούμενα, δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε θεραπεία της κατάστασης και σύντομα θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά πως η συνταγή-από το εξωτερικό- ήταν λάθος…».
Εικόνα 1 Σα να βυθιζόμαστε ...

Κατά την άποψή μας η άρχουσα κλίκα είχε ξεχαρβαλώσει κάθε κρατική υποδομή και έχει αφήσει ελεύθερους και ανεξέλεγκτους όσους ήθελαν και θέλουν να αυθαιρετήσουν , να λαδωθούν και να εκμεταλλευτούν χωρίς συνέπειες τη θέση τους.

¨Όλα αυτά είναι γνωστά και προφανή σε όλους , ακόμα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2009, η κυβέρνηση Παπανδρέου κάνει ότι μπορεί να διατηρήσει τα προνόμια και τις πρακτικές που οδήγησαν στα σημερινά χάλια.

Δυστυχώς η ΕΕ και το ΔΝΤ ασχολούνται μόνον με το έλλειμμα και μερικώς με το χρέος και προσπαθούν να διασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα. Σίγουρα δεν προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα της Ελλάδος.

Αν ήθελαν πράγματι να το λύσουν, θα επέβαλλαν στους άθλιους των Αθηνών να δημιουργήσουν αμέσως  σύγχρονες υποδομές και αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης.

Δεν το κάνουν και τα πράγματα εξελίσσονται δυσμενώς. Εξακολουθούμε να έχουμε την άποψη που διαστρώνουμε στη προμετωπίδα του Ημερολογίου και στην ανοικτή επιστολή προς Μέρκελ και Σαρκοζί στις 4 Μαΐου 2010 - βλέπετε . http://simpleandclear.blogspot.com/2010/05/blog-post_04.html .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου