12 Αυγούστου 2011

Διδάγματα από την Αγγλία …

Στα πρόσφατα επεισόδια στην Αγγλία, οι ταραχοποιοί που συνελήφθησαν για εγκληματικές πράξεις οδηγήθηκαν αυθημερόν στη δικαιοσύνη, η οποία συνεδρίασε όλη τη νύχτα και τους καταδίκασε

Εδώ στην Ελλάδα συλλαμβάνουν 5-6 όχι 1000 και πλέον, τους προσάγουν στην ασφάλεια, τους αφήνουν ελευθέρους, κάποιοι δικάζονται μήνες ή και χρόνια μετά, ενώ οι κκ. δικαστές πότε δεν δουλεύουν εκτός επισήμων ωραρίων, που είναι κάτι μεταξύ 9 πμ και 3μμ.

Ύστερα απορούμε γιατί το έγκλημα ευδοκιμεί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και έχει καταντήσει η Ελλάδα παράδεισος όλων των εγκληματικών στοιχείων της Ευρώπης, της Αφρικής, μέρους της Ασίας και βάλε.

Οι αστέρες πολιτικοί μας πρέπει να δουν τις δηλώσεις Κάμερον στη Βουλή http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=40562 . Θα αντιληφθούν και μόνοι τους τη διαφορά του ηγέτη από τους εδώ ομολόγους του.

Εμάς μας έκανε εντύπωση η ίδια συμπεριφορά, ντύσιμο, τακτικές και αποτελέσματα των άγγλων τραμπούκων με τους εδώ ομολόγους των. Μας έκανε επίσης εντύπωση η διαφορά συμπεριφοράς της πολιτικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου