7 Ιανουαρίου 2012

Ηλεκτρονικός έλεγχος στα πρατήρια καυσίμων …


«… Στην υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την οποία προβλέπεται η εγκατάσταση των συστημάτων εισροών - εκροών από τα πρατήρια διάθεσης καυσίμων, καθώς και τη διασύνδεσή τους με τους φορολογικούς μηχανισμούς, προχώρησαν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Η υπογραφή της ΚΥΑ ήλθε ακριβώς μία μέρα μετά τις αιχμές ανώτερου στελέχους του ΥΠΑΑΝ, σύμφωνα με το οποίο η εγκατάσταση των συστημάτων εισροών - εκροών «σκόνταφτε» στις αντιδράσεις υπηρεσιακών στελεχών των Γενικών Γραμματειών Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων και Πληροφοριακών Συστημάτων..» (NAFTEMPORIKI.GR Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012).

Τη συμπεριφορά αυτή την είχαμε προβλέψει πριν καιρό (π.χ. http://simpleandclear.blogspot.com/2008/06/blog-post.html , http://simpleandclear.blogspot.com/2009/03/blog-post_7148.html , http://simpleandclear.blogspot.com/2010/01/herman-van-rompuy.html ,  http://simpleandclear.blogspot.com/2010/10/blog-post_06.html και άλλες ειδικότερες αναρτήσεις στο Ημερολόγιο αυτό).

Και θα συνεχιστεί η ίδια τακτική μέχρι το τελευταίο περιθώριο πριν τη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου