9 Ιανουαρίου 2012

Καραγκιόζης στο προσκήνιο …

«… Την ποινική δίωξη του Κ. Κουλούρη, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός, τον οποίο τραυμάτισε ο πρώην βουλευτής με το αυτοκίνητο του το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ειδικός φρουρός κατέθεσε όπως και οι συνάδελφοι του, ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο και τους μίλησε απαξιωτικά, κάτι όμως που, σύμφωνα με τις διατάξεις του τελευταίου ΚΟΚ, είναι πταίσμα.

Ο κ. Κουλούρης κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, που βάσει του τελευταίου ΚΟΚ διώκεται αυτεπαγγέλτως αλλά δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα, εφόσον δεν υπάρχει εγκατάλειψη και ο υπαίτιος οδηγός παρέχει τις υπηρεσίες του στην προανάκριση.

Ο πρώην βουλευτής τιμωρήθηκε με διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και γιατί δεν είχε θεωρήσει το δίπλωμα οδήγησης, ως όφειλε, αφού είναι πάνω από 65 ετών. Ο κ. Κουλούρης αναμένεται να δώσει κατάθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα…» (.NAFTEMPORIKI.GR Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012).

Κατά την έποψή μας ο τραυματισμός οφείλεται σε ενέργεια εκ προθέσεως και αντιλήψεως η οποία επιτρέπει στους άθλιους πολιτικούς να πιστεύουν ότι δεν είναι πολίτες σαν τους άλλους, ακόμα και αν είναι  συνταξιούχοι, ακόμα και αν είναι εκτός πολιτικής.

Μόνο η εμφάνιση
του «ανδρός» στην τιβί, αρκεί για να πείσει οποιονδήποτε για την υπεροψία και τη μαγκιά του.

Λυπάμαι και αγανακτώ που με κυβέρνησαν τέτοιοι καργκιόζηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου