20 Ιουλίου 2012

Θαυμάστε τους …

Ιδού το παραλήρημα παραλόγων ελλήνων:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ως τη βασική υπεύθυνη για την εισβολή των ΜΑΤ στη Χαλυβουργία Ελλάδος, μετά από εισαγγελική εντολή. Καταγγέλλει τη χρήση χημικών, τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις απεργών, προκειμένου να προστατευτεί ο απεργοσπαστικός μηχανισμός του Μάνεση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου επισημαίνεται ότι «επιβεβαιώνεται και πάλι ότι αυτό το κράτος, οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους είναι ενωμένοι ενάντια στους εργάτες, τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη λαϊκή οικογένεια που αγωνίζεται απεγνωσμένα να τα βγάλει πέρα».(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 20 Iουλίου 2012).

Οι άνθρωποι αυτοί αντί να είναι ευγνώμονες στους καπιταλιστές που τους δίνουν εργασία και δεν είναι ανάμεσα στους 1.200.000 ανέργους, ούτε στα κολχόζ και στα γκούλαχ, κυκλοφορούν παντού ελεύθεροι και απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα της δημοκρατίας, λοιδορούν συστηματικά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά και αναλαμβάνουν ευθύνες για να λειτουργήσουν επιχειρήσεις 

Αίσχος. Ντροπή για την εγκληματική και χωρίς συνέπειες λογική τους και τη  βλασφημία προς το ψωμί που τρώνε.

Οι άθλιοι του ΚουΚουΕ, αν έχουν τα κότσια και ίχνος φιλότιμου ας κάνουν τη δική τους Χαλυβουργική και ας προσλάβουν τους «εργαζόμενους» κουμουνιστές, συστηματικούς παραβάτες του Νόμου και . με τους όρους που αυτοί γουστάρουν.

Κα Αλέκα μας σας ακολουθεί το 4,5% του Ελληνικού λαού. Αφήστε τα παχιά λόγια και ασχοληθείτε επί τέλους με την κουζίνα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου