5 Αυγούστου 2012

Ν.Δένδιας: Τέλος στον ανέξοδο τουρισμό Έβρος-Αθήνα …

«… Με την επιχείρηση «Ξένιος - Ζευς» στέλνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας για την ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες [Βλέπε άρθρο] . Η επιχείρηση άρχισε με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός, θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Όποιος αποπειράται να εισέλθει στη χώρα μας παράνομα, θα απωθείται στη μεθοριακή γραμμή, αλλά και αν ακόμα καταφέρει να εισέλθει ο ανέξοδος τουρισμός Έβρος-Αθήνα σταματάει εδώ, παρατήρησε χαρακτηριστικά. Οπως είπε, κάθε τοπικός Αστυνομικός Διευθυντής εντέλλεται και θα εφαρμόζει αυστηρά τη δυνατότητα που δίνει ο Νόμος 3386/2005 για την έκδοση διοικητικής απόφασης απέλασης κράτησης και δεν θα επιτρέπει την κάθοδο στην πρωτεύουσα ή σε άλλες πόλεις…» ( NAFTEMPORIKI.GR Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012).

Μακάρι ο κ. Δένδιας να μη μοιάσει των προκατόχων του. Μακάρι να έχει συγκροτημένη και αποτελεσματική στρατηγική. Θα είμαστε ευγνώμονες.

Το χρονίζον, συστηματικό και σχεδιασμένο από άρρωστα πολιτικά μυαλά έγκλημα κατά την ελληνικής κοινωνίας, που ξεκίνησε επί πρωθυπουργίας Σημίτη, πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου