22 Σεπτεμβρίου 2012

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον εμπειρογνώμονα του υπουργείου Χ.Κουταλάκη ...


«… Για «απαράδεκτα δημοσιεύματα, που παραποιούν την πραγματικότητα και δημιουργούν παραπλανητικές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη για χάρη αποκλειστικά και μόνο εντυπωσιασμού», κάνει λόγο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Ο κ. Χαράλαμπος Κουταλάκης είναι Λέκτορας Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το 2005 και εξαιτίας της επιστημονικής του ειδίκευσης και της τεχνοκρατικής του κατάρτισης στα ζητήματα αναδιοργάνωσης των δημοσίων υπηρεσιών, ορίστηκε τον Φεβρουάριο του 2012, μετά από εισήγηση του τότε Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ., ως εμπειρογνώμονας / μέλος της υποστηρικτικής ομάδας του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αμισθί. Για τον ίδιο λόγο συμμετέχει ως μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνίας της Πληροφορίας, από το 2010, με μηνιαία αποζημίωση που δεν ξεπερνά τα 270 ευρώ…» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21 Σεπτεμβρίου 2012).

Οι σύμβουλοι δεν έχουν θέση στη διοίκηση κ. υπουργέ μας. Για τον απλό λόγο ότι είναι απολύτως ανεύθυνοι ή εσείς τους κάνετε ανεύθυνους για να τους προστατεύετε.

Τα λέμε από το 2007 τουλάχιστον (βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2007/09/blog-post_2967.html), αλλά το πολιτικό σύστημα  το χαβά του.

Δεν θέλει να εκσυγχρονιστεί με τίποτε και αντιστέκεται όσο μπορεί, αν και σφαδάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου