18 Νοεμβρίου 2012

Συνέδριο δωρητών …


Συνηθίζεται στον πολιτισμένο κόσμο να γίνονται συνέδρια δωρητών για χειμαζόμενες χώρες, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα επιτρέψουν υποστήριξη των λαών αυτών και θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τη κρίση.
Δεν ξέουμε τι επιτυχία έχουν και κατά πόσο τα χρήματα που συγκεντρώνονται πηγαίνουν σε πραγματικά αναπτυξιακούς και κοινωνικά ορθούς στόχους και προγράμματα.

Ωστόσο τα συνέδρια αυτά δείχνουν τη πρόθεση των χωρών που μπορούν να βοηθήσουν και αποδεικνύουν ότι υπάρχει διεθνής αλληλεγγύη και διάθεση υποστήριξης.

Προτείνουμε να γίνει ένα συνέδριο όχι δωρητών, αλλά εκπροσώπων κρατών και οργανισμών για την κατάθεση προτάσεων επίλυσης του εξαιρετικά δύσκολου και δαιδαλώδους προβλήματος του εκσυγχρονισμού της ελληνικής δημόσιας διοίκησης και του απαραίτητου κοινωνικού δικτύου ανακούφισης για τους αδύναμους και τους άτυχους. Επίσης προσφοράς εργαλείων, κυρίως λογισμικού, που υποστηρίζουν πολιτικές και στρατηγικές.

Αναμένουμε και τις δικές σας προτάσεις. Και σας παρακαλούμε μην επαναλάβετε τις αηδίες περί κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας. Η κυριαρχία των άχρηστων, των διαπλεκομένων και των ανάξιων είναι αυτή που πρέπει να καταργηθεί και να εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου