13 Δεκεμβρίου 2012

Οι αντάρτες της Βουλής ζωσμένοι τα φυσεκλίκια τους κάνουν πραξικόπημα …

«… Την ακύρωση μιας ακόμα νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης, αναφορικά με τα μισθολογικά τους, πέτυχαν για δεύτερη φορά σε διάστημα ολίγων εβδομάδων, με «πραξικοπηματικό» τρόπο, οι υπάλληλοι της Βουλής. Από την πλευρά του πρωθυπουργικού γραφείου καθίσταται σαφές ότι ο -έτσι όπως εξελίσσεται- «πόλεμος» δεν έχει τελειώσει και πως το κυβερνητικό σχέδιο θα εφαρμοστεί απολύτως στο αμέσως προσεχές μέλλον, αν και δεν λείπουν οι αναφορές στις μειώσεις που έχουν ήδη υποστεί οι εργαζόμενοι της Βουλής…» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 13 Δεκεμβρίου 2012).

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας έρχεται. Πλήρης κατάπτωση ηθών, δεοντολογίας, λογικής, αξιοπρέπειας και αίσθησης καθήκοντος.

Διαβάστε τι λέγαμε το 2010 στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2010/01/blog-post_09.html , το 2009 http://simpleandclear.blogspot.gr/2009/10/blog-post_15.htmlστο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά, αλλά κανείς από την κυβέρνηση δεν ακούει και κάνει ότι του γουστάρει.

Τώρα λέμε: Απολύστε τους όλους τώρα και επαναπροσλάβετε μόνο όσους περάσουν αυστηρά, αξιοκρατικά κριτήρια και όσοι είναι αναγκαίοι.

Χωρίς καθυστέρηση και υπαναχωρήσεις. Το απόστημα πρέπει να σπάσει. Πριν είναι πολύ αργά.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου