4 Ιουλίου 2013

Χτυπημένες κονσέρβες στα σουπερμάρκετ …

Επί χρόνια διαμαρτύρομαι για την απαράδεκτη πρακτική με τις χτυπημένες μεταλλικές συσκευασίες τροφίμων που βρίσκονται στα ράφια των σουπερμάρκετ – ΑΒ Βασιλόπουλος, Μαρινόπουλος, Lidl, τα αναφέρουμε γιατί ψωνίζουμε από αυτά - και άλλων καταστημάτων όπως αυτά του πολυβραβευμένου εξαιρετικού αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος!

Κάθε φορά οι υπεύθυνοι λένε ότι γνωρίζουν το νόμο και ρίχνουν το φταίξιμο σε κάποιο υπάλληλο, πάντα απροσδιόριστο και πάντοτε απόντα. Και πάντα υπόσχονται ότι δεν θα ξανασυμβεί αυτό.

Αλλά οι χτυπημένες κονσέρβες βρίσκονται πάντα εκεί. Παρούσες για να δηλώσουν την περιφρόνησή τους στους πολίτες-καταναλωτές και στους νόμους.

Φυσικά κανείς αρμόδιος της ΓΓ Καταναλωτή, της Περιφέρειας, του ΣΕΠΕ του ΕΒΕΑ και άλλων υγιών δυνάμεων της αγοράς δεν έχουν αντιληφτεί μέχρι σήμερα τίποτε παράταιρο, ή παράνομο.

Πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα διαδικασία και να διώκονται πάραυτα για παράβαση καθήκοντος και να τιμωρούνται με άμεση απόλυση όλοι οι αρμόδιοι που κοιμούνται ή χρηματίζονται, ή αδιαφορούν ή τεμπελιάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου