12 Σεπτεμβρίου 2013

Η κα Μέρκελ λέει ότι κακώς μας έβαλαν στην Ευρωζώνη …

Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την πιστέψουμε. Κάτι θα ξέρει παραπάνω, μια και οι Έλληνες πολιτικοί περιφρονούν τόσο προκλητικά τους Έλληνες πολίτες, ώστε δεν θεωρούν απαραίτητο να τους ενημερώνουν και μάλιστα με τα κατάλληλα και ακριβή στοιχεία.

Εκείνο όμως που δεν μας λέτε κα Μέρκελ μας, είναι τι κάνατε επί 10 χρόνια μέχρι τη κρίση όταν ασφαλέστατα βλέπατε την κακοδιαχείριση και τον εκτροχιασμό των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας;

Τότε όλοι οι ευρωπαίοι ήσασταν με αγκαλιές και φιλιά και ανταλλάσσατε φιλοφρονήσεις, ενώ οι οικονομικοί ευρωπαϊκοί κολοσσοί λάδωναν προκλητικά και χυδαία όλους τους παράγοντες της ελληνικής δημόσιας ζωής για να εξασφαλίσετε συμβόλαια και κέρδη.

Τι λέτε επ’ αυτών;

Ίσως πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα για να εκδοθεί η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Σας υπενθυμίζουμε δε ότι πατώσατε αύτανδρη την υπόθεση Χριστοφοράκου, αυτού του Έλληνα δ/ντη της Ζήμενς στην Ελλάδα και εκλεκτού Γερμανού υπηκόου, που οργίασε αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος και απολαμβάνει τα κλοπιμαία. Ή κάνουμε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου