1 Οκτωβρίου 2013

Ο κακός δαίμονας της Ελλάδος, η εκτός σχεδίου δόμηση …

Μοιάζει με τη Κίρκη που μεταμόρφωσε τους ανθρώπους σε κοινωνικά γουρούνια και άπληστους καταναλωτές με τζάμπα χρήματα.

Η πολιτική αύτη έκανε τη χώρα ένα απέραντο οικισμό χωρίς αρχή, τέλος, υποδομές και λογική. Εργαλείο της πολιτικής αυτής το αυτοκίνητο όπως έχουμε ήδη επισημάνει. (βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html ).

Η πολιτική αυτή έφερε τζάμπα χρήματα, πληθωρισμό, αυθαίρετα, καταπατήσεις, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, ακόμα και παράνομους νόμους και πράξεις της διοίκησης.

Φυσικά κανείς αρμόδιος δεν επιλαμβάνεται του εγκλήματος! Όλοι, μα όλοι οι υψηλά ιστάμενοι στο κόλπο. Από πρωθυπουργούς, υπουργούς, δημάρχους, περιφέρειες, πρώην νομαρχίες, αλλά και πρόσφατα Τρόικα και Ομάδα Δράσης (λόγω νομιμοποίησης αυθαιρέτων).

Σχετικά είχαμε γράψει και τη Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011, «Να σταματήσει ολοσχερώς η εκτός σχεδίου δόμηση …» , αλλά εδώ είναι όλοι οι αρμόδιοι κουφοί.

Είχαμε επίσης γράψει «πλούσιοι και φτωχοί με μια υπογραφή» για να καταδείξουμε την ίδια εγκληματική συμπεριφορά των πολιτικών αυτής της χώρας.

Και επειδή δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στο σύστημα και στη διοίκηση, καλούμε την Ομάδα Δράσης και της Τρόικα να επιβάλλουν επί τέλους τη λογική στους άθλιους πολιτικούς που μας καταδυναστεύουν. Καμιά δόμηση εκτός οικισμών. Μήπως και συνέλθουν και οι άπληστοι όπως έγιναν οι έλληνες και η Ελλάδα γίνει και αυτή κάποτε σύγχρονο κράτος και σύγχρονη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου