25 Δεκεμβρίου 2013

Αποσύρει προϊόντα της η Coca Cola μετά τις απειλές για υδροχλωρικό οξύ …

«… Για τοποθέτηση προϊόντων της Coca Cola και της Nestle «μολυσμένα» με υδροχλωρικό οξύ, προειδοποιεί με προκήρυξη που φέρει τον τίτλο «Πράσινη Νέμεσις» η οργάνωση FAI/IRF - Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία/ Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο - Πυρήνας Nicola και Alfredo.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Coca Cola, μετά και την επιβεβαίωση από την Ελληνική Αστυνομία, νωρίτερα σήμερα, ότι μέσα σε προϊόν της εταιρείας που στάλθηκε με επιστολή σε ενημερωτικό site είχε τοποθετηθεί ποσότητα υδροχλωρικού οξέως, στις απειλές τρομοκρατικής οργάνωσης (σ.σ. FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο/Πυρήνας Nicola και Alfred) ότι αυτό θα γίνει σε περίπου 100 πλαστικά μπουκάλια της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της απόψε, αναφέρει ότι θα προχωρήσει σε προληπτική απομάκρυνση όλων των μεμονωμένων πλαστικών συσκευασιών 500 ml των Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 24 Δεκεμβρίου 2013).

Ποια μάνα εξέθρεψε τέτοιους εγκληματίες, που ηδονίζονται με το έγκλημα, εκμεταλλευόμενοι τη δημοκρατία, τις ελάχιστες ποινές και τη πολυνομία που σχεδόν δεν τιμωρεί κανένα και οπλίζει το χέρι κάθε αλήτη να εγκληματεί εναντίων πολιτών;

Η αστυνομία και οι άλλες αρχές δίωξης όλων των μορφών εγκλημάτων πρέπει  να βρουν τα εγκληματικά αυτά στοιχεία και να τα προσάγουν στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου