10 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Αλέξη Τσίπρα …

«… Τη συνδρομή του Οικουμενικού Πατριαρχείου σε ό,τι αφορά την αλλαγή της εφαρμοζόμενης μεταναστευτικής πολιτικής, ζήτησε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα.
«Ζήτησα από τον Παναγιότατο και τη συνδρομή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, θα ζητήσω και των άλλων Εκκλησιών, στο ουμανιστικό πανανθρώπινο αίτημα να υπάρξει αλλαγή στάσης και αλλαγή της εφαρμοζόμενης μεταναστευτικής πολιτικής, που έχει δυστυχώς μετατρέψει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο ψυχών και τις χώρες υποδοχής σε αποθήκες ανθρώπινων ψυχών», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, σημειώνοντας πως «είναι ένα πρόβλημα που έχει διαστάσεις οικουμενικές, όμως για τις χώρες υποδοχής είναι ένα υπαρξιακό πρόβλημα» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 9 Ιανουαρίου 2014).

Είναι καιρός να μάθουμε και εμείς τη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετανάστευση. Με λεπτομέρειες και προϋπολογισμό. Ακόμα καλύτερα να μας πουν που βρίσκεται το σχετικό κείμενο, για να μπορέσουμε να το μελετήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου