17 Φεβρουαρίου 2014

Αρνούνται να παραδώσουν τα πολυϊατρεία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ …

«… Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έχει δώσει διορία έως τη Δευτέρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής με ευθύνη των διευθυντών των περιφερειακών διευθύνσεων (φωτ. αρχείου).
   
Αρνούνται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ να παραδώσουν τα κτήρια όπου στεγάζονται τα πολυιατρεία του Οργανισμού και τα οποία αναμένεται να μετατραπούν σε κέντρα υγείας αστικού τύπου.

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έχει δώσει διορία έως τη Δευτέρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής με ευθύνη των διευθυντών των περιφερειακών διευθύνσεων. Τα πολυϊατρεία, θα παραµείνουν κλειστά για έναν μήνα και εν συνεχεία θα ανοίξουν υπό το νέο καθεστώς.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ - ΕΟΠΥΥ) καλεί τους γιατρούς μαζί με τους ασφαλισμένους να παρίστανται στις Μονάδες τους, προκειμένου «να στηρίξουν τη νομιμότητα και να αποτρέψουν το κλείσιμό τους» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014).

Το μέγα ερώτημα είναι ποιός κυβερνά αυτή τη χώρα;

Η δικαιοσύνη πρέπει  να αποφανθεί αμέσως. Ποιος είναι ο ρόλος της κυβερνήσεως και ποιος ο ρόλος αντιφρονούντων πολιτών, συνδικαλιστών, κομμάτων και κάθε πικραμένου.

Η νέου ελληνικού τύπου δημοκρατία που ανέχεται και επιτρέπει σε ολιγομελείς ομάδες να αντιτίθεται σε όλα, με δυναμικές κινητοποιήσεις ολιγάριθμων ατόμων, πρέπει  να σταματήσει, μήπως και βρει την υγιά του ο τόπος και απασχόληση οι νέοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου