6 Φεβρουαρίου 2014

Τα νέα διόδια στον άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης …


Υψηλότερα διόδια σε πέντε σταθμούς συναντούν από τα μεσάνυχτα οι οδηγοί που πραγματοποιούν τη διαδρομή «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» με Ι.Χ. αυτοκίνητο. 
  
Δύο εταιρείες -Νέα Οδός και Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου- έθεσαν σε εφαρμογή τις νέες τιμές στα διόδια των Αφιδνών, των Θηβών, της Τραγάνας, της Πελασγίας και του Μοσχοχωρίου. Αν προστεθούν και οι υπόλοιποι σταθμοί στους οποίους το τίμημα δεν αλλάζει (Αγία Τριάδα, Μακρυχώρι, Πυργετός, Λεπτοκαρυά, Κλειδί, Μάλγαρα), το συνολικό τίμημα διαμορφώνεται πλέον στα 29,15 ευρώ …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014).

Αν δεν κάνουμε λάθος, αρμόδιος υπουργός είναι κάποιος ονόματι Χρυσοχοϊδης, εκλεκτός κύριος, πανέξυπνός, αποτελεσματικότατος όπως διακήρυττε και ο ίδιος και απηνής διώκτης παρανόμων.

Τώρα, αν καταλαβαίνουμε καλά, εμφανίζεται και ως απηνής διώκτης των εντίμων.

Αξιότιμε κ. Χρυσοχοϊδη έπρεπε να βγείτε και να εξηγήσετε τη λογική για τις τεράστιες αυξήσεις που επιβάλλετε και το σκοπό για τον οποίο ήταν απαραίτητες.

Το κρυφτό το παίζαμε παιδιά. Τώρα είστε υπουργός και πρέπει να λογοδοτείτε και να πολιτεύεστε και να διοικείτε με διαφάνεια, σωφροσύνη και λογική, τουλάχιστον κοινό νου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου