8 Φεβρουαρίου 2014

Η ανάπλαση της Πανεπιστημίου τώρα …

Έγινε αρκετή συζήτηση, αλλά όχι επαρκής κατά την άποψή μας, σχετικά με την πρόταση  πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου. Αναφέρεται ως ανάπλαση της Πανεπιστημίου (βλέπετε σχετικά δικά μας σχόλια http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9644.htmlhttp://simpleandclear.blogspot.gr/2013/06/2016_5.html )

Επανερχόμαστε στη πρότασή μας της 11ης Ιουνίου 2013 http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/06/blog-post_11.html και ζητούμε να εφαρμοστεί άμεσα ένα πρόγραμμα πειραματικής πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου χωρίς τα προτεινόμενα έργα - χαρά των εργολάβων των 90.000.000 € - του κ. Χατζηδάκη.

Ειδικοί μπορούν να διαμορφώσουν ένα πρόγραμμα αξιολόγησης των ευρημάτων και των αντιδράσεων των πολιτών. Να επακολουθήσει ευρεία δημόσια συζήτηση και τελικώς η κοινωνία του Λεκανοπεδίου να διαμορφώσει τη καλύτερη δυνατή καλή εικόνα του προτεινόμενου έργου και των επιπτώσεών του.

Αν η κυβέρνηση έχει φιλότιμο και αξιοπρέπεια, ομού μετά του δήμου Αθηναίω, θα πρέπει να υιοθετήσουν την πρότασή μας και να αρχίσουν άμεσα οι σχετικές μικρές και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

ΥΓ: Αλήθεια εκείνη η παλιά πρόταση για μητροπολιτικούς δήμους γιατί θάφτηκε στο σκοτάδι και στα σκουπίδια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου