20 Ιουνίου 2014

Πόσο δύσκολο είναι κ. Μητσοτάκη, κα Χριστοφιλοπούλου …


Έχετε και εσείς και οι υπηρεσίες στις οποίες προΐστασθε, τη κακή συνήθεια (θα έλεγα, να παρανομείτε χωρίς συνέπειες) και να μην απαντάτε στα ηλεκτρονικά μηνύματα των πολιτών.

Από το 2010 (βλέπετε π.χ. http://simpleandclear.blogspot.gr/2010/11/blog-post_8098.html και άλλες σχετικές αναρτήσεις) προτείνουμε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να έχουν δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτοτελή σελίδα με σύντομο βιογραφικό και περιγραφή του ρόλου και των αρμοδιοτήτων τους και την υποχρέωση να απαντούν στους πολίτες που απευθύνονται σε αυτούς, εντός των προθεσμιών που προβλέπουν οι υφιστάμενοι νόμοι.

Αυτό θα είναι τομή, εκσυγχρονισμός και άμεση διαδικασία αξιολόγησης, από αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη των υπηρεσιών του δημοσίου, δηλαδή των πολιτών. Η αξιολόγηση βέβαια μπορεί να διευκολύνεται από συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, με παρουσίαση των αποτελεσμάτων και πρόσβαση από όλους.

Θα μας πείτε φαντάζομαι, να μη μας ζαλίζετε γιατί εσείς δεν ξέρετε τίποτε, ενώ εμείς είμαστε οι παντογνώστες, οι άριστοι, οι πλέον σοβαροί και θα κάνουμε τη δουλειά όποτε δεήσουμε (δεν χρησιμοποιώ λαϊκότερη έκφραση).

Ελπίζουμε  αυτή τη φορά να εισακουστούμε.

Ως τότε λέμε: Ταμάμ και Αφερίμ Εφέντη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου