2 Ιουλίου 2014

Αμεση παρέμβαση στην Ακρόπολη …

«… Η απαράδεκτη κατάσταση με τα μπάζα στις κλιτύες της Ακροπόλεως, που αποκάλυψε το δημοσίευμα της «Κ» το περασμένο Σάββατο (28.06.14), προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του αρμόδιου υπουργείου Πολιτισμού, 
  
το οποίο στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επιστράτευσε τον μηχανισμό του, ούτως ώστε να μετριάσει την εικόνα του χάους (λόγω των ενεργών εργοταξίων) και να επιφέρει μία αίσθηση τάξης και ευπρέπειας. Η αντιπαράθεση των εικόνων, με χρονική απόσταση ολίγων 24ώρων, είναι ενδεικτική …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 1η Ιουλίου 2014).

Εύγε στον νέο υπουργό κ. Τασούλα, με το όνομα και τα καταπληκτικά αντανακλαστικά.

Δεν υπάρχουν όμως αρμόδιοι; Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι του διασυρμού και της ξευτίλας; Δεν υπάρχου εποπτεύοντες και ιεραρχικά ανώτεροι; Όλοι οι αρμόδιοι στερούνται λογικής, αίσθησης ευθύνης, αισθητικής και γνώσεως των αρμοδιοτήτων τους;

Όλοι τους σκουπιδολάγνοι και μπαζολάγνοι, προφανώς (βλέπετε και http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/06/blog-post_28.html ).

 Και τώρα που επενέβη ο πατερούλης, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι μέχρι τα επόμενα μπάζα, τα σκουπίδια, την αδιαφορία και τον πολιτισμικό ωχαδερφισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου