5 Ιουλίου 2014

Σοβαρές παρατυπίες στη «Σαχάρα» …

«Η θιγόμενη περιοχή χαρακτηρίζεται από εκτεταμένες αμμοθίνες, ευαίσθητα οικοσυστήματα και αποτελεί καταφύγιο για πολλά είδη χλωρίδας και πανίδας, ενώ προστατεύει το έδαφος από τη διάβρωση της θάλασσας».
Το μπάζωμα ρέματος, την καταστροφή των αμμοθινών και το παράνομο «φύτεμα» 363 ομπρελών στην παραλία Σαχάρα στον Δήμο Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής καταγγέλλουν πέντε περιβαλλοντικές οργανώσεις. Οπως προκύπτει από την καταγγελία, υπάρχει πλήθος σοβαρών παρατυπιών στις απαραίτητες άδειες, οι οποίες φαίνεται ότι εκδόθηκαν χωρίς έλεγχο. Οι οργανώσεις ζητούν την άμεση αναστολή των εργασιών, ενώ δηλώνουν την πρόθεσή τους να κινηθούν νομικά και κατά του ΤΑΙΠΕΔ …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ , 04.07.2014).

Ανάπτυξη αλά Γκρέκα.

Αν αυτά που καταγγέλλονται αληθεύουν, πρέπει  να κρεμάσουν όλους τους αρμοδίους, στο μπροστινό κατάρτι.

Αλλά θα μου πείτε εδώ μέχρι και η Τρόικα και η Ομάδα Δράσης και όλοι οι Ευρωπαίοι συνυπέγραψαν και επαίνεσαν τη νομιμοποίηση όλων των αυθαιρέτων στην Ελλάδα, με εξαιρετικούς όρους ελάχιστης καταβολής, κάτω της δαπάνης άδειας ανέγερσης κτίσματος. Έτσι για να επιβραβευτούν όλοι οι αυθαιρετήσαντες και αυθαιρετούντες στην Ελλάδα, έως και το 2014. 

Εδώ θα κωλώσουμε, κ. Μανιάτη, κ. Κικίλια, κ. Ντινόπουλε, κ. Αθανασίου, κ. Χαρδούβελη, κ. Βενιζέλο, κ. Ρακιντζή, κ. πρωθυπουργέ, κλπ., κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου