24 Αυγούστου 2014

Επανερχόμαστε στην πρότασή μας του 2012 …


Τη Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 κάναμε την πρόταση  Εισοδηματικά κριτήρια και στους δήμους … για τη διαμόρφωση των αναπτυξιακών προγραμμάτων των περιφερειών και κυρίως των δήμων. Το θέμα καθίσταται περισσότερο επίκαιρο λόγω των ειδήσεων ότι βουλιάζουν από τουρίστες και χρήμα, οι περισσότεροι των τουριστικών προορισμών.

Κανείς βέβαια από τους ικανότατους υπουργούς και τους συνεργάτες τους δεν απάντησε, ούτε βέβαια και ο εκλεκτός και εργασιομανής κ. πρωθυπουργός.

Φαντάζομαι όλοι πιστοί στην πάγια περιφρόνηση τους προς τους πολίτες και προς επιβεβαίωση ότι ούτε εκσυγχρονισμός ούτε σοβαρή συμμετοχή των πολιτών είναι ανεκτή από το πολιτικό σύστημα και τις παραφυάδες αυτού.

Λογικά θα πρέπει να πάρουμε απάντηση από τον θαυμάσιο υπουργό κ. Μητσοτάκη και την ευφυέστατη υφυπουργό κα Χριστοφιλοπούλου. Αν μη τι άλλο λόγω αρμοδιότητος και επειδή γνωρίζουμε το μεταρρυθμιστικό τους πνεύμα, έργο και αποτελεσματικότητα.Και φυσικά από τον (θέλουμε να περιμένουμε λίγο ακόμα προτού βρούμε τον ακριβή χαρακτηρισμό και για αυτόν) υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χαρδούβελη.

Φυσικά και άλλοι υπουργοί έχουν αρμοδιότητα σε πολλά αναπτυξιακά θέματα και θέματα δημιουργίας υποδομών. Έτσι λοιπόν με μεγάλη μας χαρά θα δεχτούμε και τις δικές τους αναφορές στη πρότασή  μας, έστω και αν η άποψή τους δεν είναι ενθαρρυντική ή προβάλουν άλλη λογική και ίσως επισημάνουν προβληματισμούς και δυσκολίες.

Εν αναμονή λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου