15 Αυγούστου 2014

Ολυμπιακή ερήμωση δέκα χρόνια μετά …

Επισκεπτόμαστε ένα από τα ολυμπιακά ακίνητα. Ο χώρος υποτίθεται ότι φυλάσσεται. Μπαίνουμε στο πάρκινγκ από μια μισάνοιχτη καγκελόπορτα. Περνάμε πλάι από δύο πύλες φραγμένες με κιγκλιδώματα και φτάνουμε στην είσοδο των VIP θεατών. Δεν εμφανίζεται κανείς να μας ελέγξει. Μόνο φυλλωσιές μπλέκονται άναρχα στο διάβα μας. Τις παραμερίζουμε και βρισκόμαστε στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ, στο Νέο Φάληρο. Δεν είμαστε οι πρώτοι επισκέπτες εδώ. Ηλεκτρικοί πίνακες έχουν λεηλατηθεί, καλώδια χάσκουν από τις ψευδοροφές και από τα κλιματιστικά έχουν απομείνει μόνο πλαστικά κουφάρια.
 Λεηλατημένη αίθουσα στο γήπεδο του μπιτς βόλεϊ.

Οι πλιατσικολόγοι άφησαν πίσω τους έγγραφα με τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων με ημερομηνία 20 Αυγούστου 2004 και ώρα 17.58. Σε έναν τοίχο κρέμεται ακόμη μια ξεθωριασμένη αφίσα με την επιγραφή: «Αυτοί οι Αγώνες θα έχουν το δικό μας πρόσωπο». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ , 15 Αυγούστου 2014 07:45).

 Διαβάζει κανείς το άρθρο και του έρχονται κλάματα.

Και βέβαια το άθλιο πολιτικό σύστημα και οι διαπρεπείς ταγοί του όλοι θα τρώνε και θα πίνουν χλευάζοντας τα κορόιδα τους συνεπείς φορολογούμενους που πλήρωσαν και πληρώνουν. Και χωρίς καμιά συνέπεια για τις μαφίες που λεηλάτησαν και λεηλατούν τη χώρα και κάθε ικμάδα της.

Και οι κκ. εισαγγελείς και η ηγεσία της δικαιοσύνης θα είναι προφανώς ακόμα απασχολημένοι με το μέτρημα των αναδρομικών και δεν θα βρίσκουν χρόνο και διάθεση να ασχοληθούν με τους καθώς πρέπει και κουστουμαρισμένους ληστές και τους στρατούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου