12 Αυγούστου 2014

Δημιουργία «Task Force» υγείας στο Αιγαίο…

Τη δημιουργία μίας ειδικής «Ομάδας Δράσης» («Task Force») στο Αιγαίο ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος,
 
κατά την επίσκεψή του στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου.

Ακόμα, ανακοίνωσε ότι στις προτεραιότητές του και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του είναι η δημιουργία μια ομάδας «task force» στην περιοχή του Αιγαίου, η οποία θα αποτελείται από ιατρούς, διασώστες, νοσηλευτές, ψυχολόγους, μαίες και κοινωνικούς λειτουργούς και θα παρεμβαίνει επικουρικά στο Αιγαίο για την επίλυση των προβλημάτων υγείας των κατοίκων των νησιωτικών περιοχών.

Αναφέρθηκε και στην επιτάχυνση των διαδικασιών για το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής μέσα από την συνεργασία των φορέων της 2ης ΥΠΕ, του ΕΚΑΒ και του ΕΚΕΠΥ. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 18:45).

Μπράβο. Ακόμα ένας αναμορφωτής των υπηρεσιών Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.

Αλλά γιατί μόνον εκεί κ. Γρηγοράκο;

Ασφαλώς ο κ. υπουργός ως νέος τοιούτος, δεν θα έχει ξανακούσει για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και την τηλεϊατρική που το υπουργείο δρομολόγησε από το 1979 τη πρώτη και το 1989 τη δεύτερη!

Μπορεί να δει κανείς και τις σχετικές αναρτήσεις http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/12/t-vodafone-100.html και  http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7954.html, αλλά και άλλες σχετικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου